ΟΑΕΔ: Εργαστήρια συμβουλευτικής σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

ΟΑΕΔ: Εργαστήρια συμβουλευτικής σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

573
SHARE

Με στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, 0 ΟΑΕΔ έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει Εργαστήρια Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Αττικής.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω του Εργαστηρίου θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών). Ακόμη επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Το Εργαστήριο Ενεργοποίησης για τους Νομούς Αττικής, θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 από τις 09:30 έως τις 14:30.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό Θεσσαλονίκης, θα υλοποιηθεί Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 από τις 09:30 έως τις 14:30.

Με την ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος επισημαίνοντας ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένοι.

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο www.oaed.gr.

LEAVE A REPLY