Ομαδικές απολύσεις στον “ΣΚΑΪ”-Αντιδρούν ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΤΕΡ, ΕΣΠΗΤ – 48ωρη απεργία

Ομαδικές απολύσεις στον “ΣΚΑΪ”-Αντιδρούν ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΤΕΡ, ΕΣΠΗΤ – 48ωρη απεργία

546
SHARE

Άμεση ανάκληση των σημερινών μαζικών απολύσεων εργαζομένων στον “ΣΚΑΪ” – συνολικά 12 – απαιτούν τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΣΠΗΤ και εξήγγειλαν 48ωρη απεργία για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τηλεόρασης και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον «ΣΚΑΪ», τον «ΣΚΑΪ 100,3» και την ιστοσελίδα “skai.gr”, από τις 06:00 του Σαββάτου έως τις 06:00 της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου.

Οι Ενώσεις καταγγέλλουν την ιδιοκτησία του σταθμού για “πογκρόμ απολύσεων”. Η πρώτη απάντηση των εργαζομένων του “ΣΚΑΪ” με τη στήριξη των σωματείων ήταν τρίωρη στάση εργασίας σήμερα, Παρασκευή, την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Στις 12 αύριο 9Σάββατο) το το μεσημέρι  θα γίνει συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ, καθώς η ιδιοκτησία του “ΣΚΑΪ” απαγόρευσε την είσοδο των σωματείων στον χώρο εργασίας.

“Εργαζόμενοι και σωματεία θα οργανώσουμε όλοι μαζί την περιφρούρηση της απεργίας και θα αποφασίσουμε για τα επόμενα βήματα”, αναφέρουν ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΤΕΡ και ΕΣΠΗΤ.

LEAVE A REPLY