ΟΜΥΛΕ: Κατάθεση πρόσθετου Υπομνήματος στη μηνυτήρια αναφορά κατά του ΤΑΙΠΕΔ για την...

ΟΜΥΛΕ: Κατάθεση πρόσθετου Υπομνήματος στη μηνυτήρια αναφορά κατά του ΤΑΙΠΕΔ για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ

347
SHARE
Εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης κρατάνε πανό που γραφεί <> κατά την διάρκεια πορείας στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, Πέμπτη 7 Μαΐου 2015. Εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και πορεία μέχρι το Λευκό Πύργο, συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία, διαμαρτυρόμενοι για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης

Συμπληρωματικό υπόμνημα της από τον Μάρτιο κατατιθεμένης  Μηνυτήριας Αναφοράς τους κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΘ κατέθεσαν σήμερα κλιμάκιο της ΟΜ.Υ.Λ.Ε. (Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδας) και οι Πρόεδροι των Συλλόγων και Σωματείων Υπαλλήλων ΟΛΘ στον Ζ΄ Πταισματοδίκη Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΜΥΛΕ αναφέρει ότι “στο συμπληρωματικό υπόμνημα   πραγματοποιείται η  εξειδίκευση της ζημίας που έχει υποστεί το Ελληνικό Δημόσιο και η Ο.Λ.Θ. Α.Ε., από τον Αύγουστο του 2012 έως και σήμερα, κατά τόπο και χρόνο από τις.συγκεκριμένες ενέργειες / πράξεις και  παραλήψεις  του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.,  καθώς και το ύψος της. Ιδιαίτερη αναφορά  γίνεται στη ζημία που  προέρχεται  από τη  σταδιακή έκπτωση στους όρους παραχώρησης και κατ’ επέκταση στους όρους  που διαμόρφωσαν το τελικό τίμημα καθώς και την απώλεια μερισμάτων και τόκων (premium, οικονομική κατάσταση, δομή συναλλαγής) από τη συρρίκνωση του επενδυτικού προγράμματος, από τις  ματαιώσεις και οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση έργων και προμηθειών απαραιτήτων για τη λειτουργία της ΟΛΘ ΑΕ και από τη ματαίωση των προσλήψεων”.

Σύμφωνα πάντοτε με την ανακοίνωση, η κατάθεση των επιπλέον στοιχείων πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικής υπόδειξης του Εισαγγελέα Διαφθοράς Αθηνών, στον οποίο διαβιβάστηκε ο φάκελλος από την αντίστοιχη εισαγγελική αρχή Θεσσαλονίκης, λόγω αρμοδιότητας.

 

LEAVE A REPLY