Οριστικό «όχι» από τον Ιγνάτιο Καϊτετζίδη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης- Θα είναι...

Οριστικό «όχι» από τον Ιγνάτιο Καϊτετζίδη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης- Θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας -Χορτιάτη

717
SHARE

Οριστικό τέλος στη συζήτηση περί της υποψηφιότητάς του για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης έδωσε σήμερα ο Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την απόφασή του να διεκδικήσει την επανεκλογή του στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη απορρίπτοντας παράλληλα την πρόταση της ΝΔ να είναι ο «εκλεκτός» της στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη «ο δήμος μου και η αγάπη των συμπολιτών μου είναι ο οδηγός μου και στις επόμενες εκλογές. Τα λόγια αυτά είπα και στον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόσφατη συνάντησή μας με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που με εμφάνιζαν ως πιθανό υποψήφιο για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης». Και προανήγγειλε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. «Με τους συνεργάτες μου, κυρίως όμως με όλους τους συνδημότες μου συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε σε κάθε γωνιά του μεγάλου μας δήμου. Προχωράμε ενωμένοι και δημιουργικοί. Πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά. Με κοινή στέγη έναν μεγάλο συνδυασμό που τους χωρά όλους. Με την εμπιστοσύνη του κόσμου, δίπλα στους συνδημότες μας όπως πάντοτε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καϊτετζίδης.

Η ανακοίνωση του κ. Καϊτετζίδη έγινε λίγη ώρα μετά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Ορφανού ο οποίος ανακοίνωσε και επισήμως την απόφασή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης.

LEAVE A REPLY