Ο “γρίφος” του υποψήφιου της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης

Ο “γρίφος” του υποψήφιου της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης

1043
SHARE

Τον γρίφο της υπόθεσης με τίτλο “υποψηφιότητα στο δήμο Θεσσαλονίκης” επιχειρεί να λύσει η ΝΔ, με την ονοματολογία να αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό των τελευταίων ημερών.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, τις τελευταίες ημέρες,ενόψει και της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ, μπορεί να έθεσαν σε κίνηση τον κομματικό μηχανισμό, ωστόσο ο εκλεκτός για το δήμο Θεσσαλονίκης παραμένει το “νούμερο 1” θέμα συζήτησης.

“Δύσκολη υπόθεση” χαρακτήρισε την υπόθεση της επιλογής υποψηφίου για το δήμο Θεσσαλονίκης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας.

Στο περιθώριο των πολυθεματικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ του νομού, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ο κ. Τσιάρας δήλωσε σε “πηγαδάκι” κομματικών στελεχών ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες διεργασίες για την ανάθεση του χρίσματος στον κατάλληλο υποψήφιο.

Την ίδια ώρα, αισιοδοξία επικρατεί στο “γαλάζιο” στρατόπεδο σχετικά με την αυτοδιοικητική “μάχη” στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

“Θα τις πάρουμε τις εκλογές στο δήμο Θεσσαλονίκης”, δήλωσε πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ, χωρίς ωστόσο να ανοίξει τα “χαρτιά” του για το πρόσωπο του υποψηφίου που θα στηρίξει το κόμμα.

LEAVE A REPLY