Thursday , 25 April 2024

Ο… πολιτικός πολιτισμός του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Του Γ.Κατσιάνη

Μαθήματα… πολιτικού πολιτισμού παραδίδει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ).

Αφορμή στάθηκε η απόφαση του απερχόμενου προέδρου, Παύλου Ραβάνη να παραδώσει την σκυτάλη της πλειοψηφούσας παράταξης στον Α’ αντιπρόεδρο, Κώστα Δαμίγο (φωτογραφία), σχεδόν ένα χρόνο πριν τις επιμελητηριακές εκλογές.

«Ως επί πολλά χρόνια – ήδη 30 – μέσα στον ζωντανό οργανισμό του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου και τα 16 από αυτά, ως πρόεδρος, θα στηρίξω τον Αντιπρόεδρο και πλέον επικεφαλής της “ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ” σε κάθε βήμα του, όποτε και όπου μου ζητηθεί. Η πείρα σε συνδυασμό με την αισιοδοξία και την όρεξη για δουλειά, μόνο καλό αποτέλεσμα μπορεί να φέρουν», δήλωσε ο πρόεδρος του ΒΕΑ, Κώστας Δαμίγος.

«Ευχαριστώ από καρδιάς, τον πρόεδρο και όλους τους συναδέλφους μου, που με την επιλογή τους στο πρόσωπό μου, μου δίνουν την ευκαιρία να εργαστώ για την βιοτεχνική κοινότητα, σύμφωνα με τις αρχές και το ήθος της παράταξής μας», σημείωσε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος και νέος επικεφαλής της «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», Κώστας Δαμίγος και τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος «θα είναι η ενδυνάμωση της παράταξής μας και η επιτυχία στην διεκδίκηση της ψήφου εμπιστοσύνης των συναδέλφων βιοτεχνών».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *