Ο Στέλιος Παππάς νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ- Ποια είναι τα μέλη του...

Ο Στέλιος Παππάς νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ- Ποια είναι τα μέλη του νέου ΔΣ

1120
SHARE
Ο Στέλιος Παππάς νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ- Ποια είναι τα μέλη του νέου ΔΣ

O Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς είναι ο νέος πρόεδρος του κρατικοποιημένου πλέουν ΟΑΣΘ, ενώ διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε ο πολιτικός μηχανικός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Σάββας Παναγιωτίδης.

Το νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι ο Ακρίτας Καϊτατζής (νομικός), ο Μανώλης Λαμτζίδης (δικηγόρος – πρώην πρόεδρος του ΔΣΘ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ), ο Φώτης Μπίμπασης (πρόεδρος του Σωματείου Εμποδιζόμενων Ατόμων «Αναπηρία Σήμερα»), η δημοσιογράφος και στέλεχος των ΑΝΕΛ Όλγα Γιάννη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα ως εκπρόσωπος του δήμου Θεσσαλονίκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γαβριήλ Αβραμίδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Επίσης, ο υπουργός ανακοίνωσε και το ΔΣ του νέου φορέα, του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ). Η σύνθεση του είναι η εξής: Πρόεδρος είναι ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Αβατζάς, διευθύνων σύμβουλος ο τοπογράφος-μηχανικός Ιωάννης Τσιώνας και μέλη οι Δρόσος Δρόσος (οικονομολόγος), Αντώνιος Ελευθεριάδης (τραπεζικός υπάλληλος), Αλεξάνδρος Κιτικίδης (δικηγόρος), ο περιφερειακός σύμβουλος Ευστάθιος Αβραμίδης ως εκπρόσωπος της ΠΚΜ, ο Πάρις Μπίλιας πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, ο αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς, και ένας εκπρόσωπος της ΠΕΔΚΜ.

Ανακοινώθηκαν επίσης τα αρχικά μέλη της εταιρείας με επωνυμία «Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης ΑΕ». Πρόκειται για τους: Κυριακή Αβραμίδου, Δημήτρη Αργυρόπουλο, Ιάκωβο Σαρηγιάννη, Βαγγέλη Ζαρκάδη, Γιώργο Τοζίδη και Φίλιππο Γκανούλη.

LEAVE A REPLY