Ο Στ. Πιτσιόρλας ομιλητής στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στην 83η ΔΕΘ

Ο Στ. Πιτσιόρλας ομιλητής στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στην 83η ΔΕΘ

523
SHARE

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, θα είναι ο επίσημος ομιλητής στο δείπνο, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Αμέσως μετά την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού θα ακολουθήσει σύντομη ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή και υψηλόβαθμων στελεχών του επιτελείου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

«Σε μία περίοδο που παρουσιάζεται έντονη επενδυτική κινητικότητα και μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο οργανώνει ένα ζωντανό διάλογο μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματιών, προκειμένου να αναδείξει τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες που χαρακτηρίζουν την ελληνική οικονομία», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), καλύπτοντας έτσι όλο το εύρος της επιχειρηματικότητας στη Β. Ελλάδα, θα συμμετέχουν επιχειρήσεις – μέλη των εν λόγω φορέων, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτείας, που θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επισκεφθούν την 83η ΔΕΘ.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει για περαιτέρω πληροφορίες με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 2310 327733 ή να συμπληρώσει την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής για το δείπνο στο link: https://goo.gl/pdcioD

 

LEAVE A REPLY