Πάρις Μπίλλιας: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τζιτζικώστα

Πάρις Μπίλλιας: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Τζιτζικώστα

427
SHARE

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη της σημερινής διοίκησης, της Αλληλεγγύης του Απόστολου Τζιτζικώστα θα είναι ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος- Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), Πάρις Μπίλλας (φωτογραφία).

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για τη συνεργασία της όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα έργα υποδομής που υλοποίησε η Περιφέρεια με την πολύτιμη -όπως είπε- συνδρομή του ΤΕΕ/ΤΚΜ. Σημείωσε δε πως ο κ. Μπίλλιας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την υλοποίηση του πιο σημαντικού αναπτυξιακού έργο της Θεσσαλονίκης, που από ξεκίνησαν από κοινού η Περιφέρεια και το Επιμελητήριο, και αφορά στην ενοποίηση και αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, στην ομιλία του, ο κ. Μπίλλιας, ανακοίνωσε συγκινημένος ότι έκλεισε ο κύκλος του στη διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ και δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου.

LEAVE A REPLY