Πέθανε η Ρίκα Βαγιάννη

Πέθανε η Ρίκα Βαγιάννη

2057
SHARE

Έφυγε σε ηλικία 56 ετών η Ρίκα Βαγιάννη η οποία έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα, Η Ρίκα Βαγιάννη άρχισε την καριέρα της ως ηθοποιός (σ.σ. έπαιξε στο Εθνικό, στο Θεσσαλικό, σε αρκετές ταινίες, αλλά και σε σήριαλ, όπως το Μινόρε της Αυγής) και στη συνέχεια εργάστηκε ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος. Διετέλεσε αρχικά συντάκτης και στη συνέχεια διευθύντρια σύνταξης στα περιοδικά «Cosmopolitan» και «Colt», ενώ αρθρογραφούσε στα περιοδικά «Ένα» «Και», «Τέταρτο» και από το 1994 με καθημερινή στήλη στην Απογευματινή και από το 2005 στο Έθνος. Ήταν επίσης ιδρυτικό στέλεχος του Protagon, ενώ έχει γράψει και δύο παιδικά βιβλία.

Το 2015 έθεσε υποψηφιότητα με το Ποτάμι, ενώ είχε ασχοληθεί και με την συγγραφή παιδικών βιβλίων. Ήταν παντρεμένη με το Νίκο Στεφανή με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Οδυσσέα

Το πραγματικό της όνομα ήταν Μαρίκα Ζούλα και ήταν κόρη του δημοσιογράφου Οδυσσέα Ζούλα και της Βαρβάρας Δράκου. Γεννήθηκε στο Παγκράτι το 1962 και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1982. Το όνομα Βαγιάννη προέκυψε από το όνομα της μητέρας της Βαρβάρας και το όνομα του αθλητικογράφου Γιάννη Διακογιάννη ο οποίος παντρεύτηκε τη μητέρα της και τη μεγάλωσε σαν κόρη του.

LEAVE A REPLY