Πέντε μέρες μετά τις κάλπες εκλογής αντιπροσώπων για το 2ο συνέδριο του...

Πέντε μέρες μετά τις κάλπες εκλογής αντιπροσώπων για το 2ο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ και κανείς δεν γνωρίζει τα ονόματα από το 1ο διαμέρισμα Θεσσαλονίκης

498
SHARE

Μεγάλο προβληματισμό, εύλογες δεύτερες σκέψεις ακόμη και εκνευρισμό στις τάξεις μελών του Κινήματος Αλλαγής έχει φέρει το γεγονός, πως πέντε 24ωρα μετά την διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για το 2ο συνέδριο του κινήματος, στις 3 Μαρτίου, για την οποία στήθηκαν κάλπες σε ολόκληρη την Ελλάδα και συμμετείχαν με τη ψήφο του πάνω από 62 χιλιάδες μέλη και φίλοι του κόμματος, ενώ στην Θεσσαλονίκη η συμμετοχή ξεπέρασε τα 3 χιλιάδες άτομα, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα αποτελέσματα με τα ονόματα των συνέδρων που εκλέγονται στο πρώτο (1ο) διαμέρισμα Θεσσαλονίκης παρά το γεγονός πως στα υπόλοιπα τέσσερα διαμερίσματα τα αποτελέσματα είναι γνωστά.
Το Thesseconomy επικοινώνησε με κάποιους από τους υποψήφιους αντιπροσώπους οι οποίοι παραδέχτηκαν πως δεν γνωρίζουν εάν έχουν εκλεγεί ή όχι ως σύνεδροι εκφράζοντας μάλιστα την δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό τους για τον βαθμό διαφάνειας της διαδικασίας.
Η κάλπη για την εκλογή των 33 προσώπων, από το 1ο διαμέρισμα Θεσσαλονίκης, που θα συμμετέχουν ως αντιπρόσωποι στο 2ο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, είχε στηθεί στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο της πόλης, στο οποίο προσήλθαν και ψήφισαν περίπου 400 άτομα.
Ο γραμματέας του ΚΙΝΑλ Μανώλης Χριστοδουλάκης δεν έχει δώσει ακόμη καμία διευκρινιστική απάντηση επί του θέματος, όπως και κανένας επίσημα από το κόμμα το οποίο οφείλει να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις για τον λόγο που υπάρχει αυτή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση, καθώς δεν ευσταθεί σε καμία εκ των περιπτώσεων το επιχείρημα, εάν υπήρχε κάποιος αφελής να το επικαλεστεί, του μεγάλου όγκου ψηφοδελτίων τα οποία θα χρειαζότανε περισσότερες από πέντε ημέρες καταμέτρησης για την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων.
Το 2ο συνέδριό του ΚΙΝΑΛ θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή 30 & 31 Μαρτίου 2019 αντίστοιχα, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ) στο Π. Φάληρο.

LEAVE A REPLY