Πήγε να συναντήσει το αγγελούδι της…Κατέληξε η μητέρα του εξάμηνου βρέφους που...

Πήγε να συναντήσει το αγγελούδι της…Κατέληξε η μητέρα του εξάμηνου βρέφους που πέθανε από τις αναθυμιάσεις στο Μάτι

992
SHARE

Για να συναντήσει το αγγελούδι της “έφυγε”-κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα η 35χρονη Μαργαρίτα Διονυσιώτη, μητέρα του βρέφους έξι μηνών που είχε χάσει τη ζωή του στην πύρινη λαίλαπα στο Μάτι.

Η ιστορία της τραγικής μητέρας έχει μείνει ανεξίτηλη στην κοινή γνώμη, καθώς αφενός το βρέφος ξεψύχησε από τις αναθυμιάσεις στην αγκαλιά της, ενώ έτρεχε προς την παραλία για να σωθούν στην περιοχή της Αργυρής Ακτής, αφετέρου πρόκειται για το παιδί και τη σύζυγο πυροσβέστη που ρίχτηκε την ίδια μέρα στη μάχη με τις φλόγες στην Πεντέλη…

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί εξάλλου το γράμμα, με το οποίο οι γονείς του βρέφους το απαιχαιρέτησαν πριν μερικές ημέρες στην παραλία, όπου διαδρματίστηκε η απίστευτη αυτή οικογενειακή τραγωδία: “Αγάπη μου, μπέμπη μου, είσαι ένας υπέροχος κολυμβητής, μέσα στη θάλασσα ήθελες να εντυπωσιάσεις τη μανούλα σου. Πώς σε έβλεπε και γέλαγε και περίμενες τον πατερούλη σου να σε χαρεί. Εδώ θα είμαστε κάθε καλοκαίρι και θα κάνουμε μπάνιο δίπλα στον παράδεισο που θα τον ξανακάνεις πράσινο. Θα παίζουμε στη θάλασσα μαζί αγαπημένοι. Εγώ η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου, ο,τι θέλεις εσύ μικρό μου ψαράκι.
Δημήτρης-Φωτεινή-Μαργαριτα-Ανδρέας”.

 

 

LEAVE A REPLY