ΠΑΜΑΚ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στην 83η ΔΕΘ

ΠΑΜΑΚ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στην 83η ΔΕΘ

522
SHARE

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) στην 83η διοργάνωση της ΔΕΘ, η οποία ολοκληρώθηκε χθες. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της 8ήμερης εκδήλωσης, τον εκθεσιακό χώρο του Πανεπιστημίου επισκέφτηκαν χιλιάδες κόσμου, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τα προπτυχιακά όσο και για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Ιδρύματος, τις εκδόσεις του, αλλά και το πλήθος των άλλων δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών του.

Μάλιστα το περασμένο Σάββατο (15/9), το περίπτερο του ΠΑΜΑΚ επισκέφτηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρύτανη του Ιδρύματος, καθηγητή Στέλιο Κατρανίδη και τους Αντιπρυτάνεις, Δημήτρη Κυρκιλή και Ευγενία Αλεξανδροπούλου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στον κ. Μητσοτάκη η υποδοχή που του επιφύλαξαν δύο φοιτητές του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, οι οποίοι τον καλωσόρισαν με κλασσική μουσική, γεγονός που σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, λέγοντας ότι δεν αρκεί μόνο η Τεχνολογία, αλλά είναι απαραίτητη και η Τέχνη. Στη διάρκεια της επίσκεψης (φωτογραφία) ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από τον Πρύτανη, καθηγητή Στέλιο Κατρανίδη και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, καθηγητή Νίκο Φαχαντίδη.

Την προηγούμενη ημέρα, την Παρασκευή, το περίπτερο του Πανεπιστημίου επισκέφτηκε και ο πρόεδρος του κόμματος «Το Ποτάμι», Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, πολλοί επίσημοι βρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του περιπτέρου, ενώ δεν παρέλειψαν να εφοδιαστούν και με πληροφοριακό υλικό για το Ίδρυμα.

LEAVE A REPLY