Παρέμβαση Νικολόπουλου για ελεγχόμενη στάθμευση και άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Παρέμβαση Νικολόπουλου για ελεγχόμενη στάθμευση και άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

817
SHARE

Να μην ανακαλούνται από το δήμο Θεσσαλονίκης, κατόπιν καταγγελιών, οι άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά να υπάρχει  συνολική εξέταση για την αντιμετώπιση τους, ζητά ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών», Χρήστος Νικολόπουλος.

Με παρέμβαση του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ο κ. Νικολόπουλος ζήτησε και πέτυχε την αναβολή συζήτησης τεσσάρων σχετικών περιπτώσεων που αφορούσαν καταγγελίες που έγιναν για ισάριθμα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΕΘ εξέφρασε την ικανοποίηση του και για το θέμα του  καθορισμού οδών εφαρμογής συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης,σημειώνοντας πως για πρώτη φορά καθορίζονται θέσεις στάθμευσης για τους επισκέπτες στον εμπορικό ιστό του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

«Πιστεύουμε ότι αυτό το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης θα ενισχύσει το εμπορικό κέντρο και θα τονώσει την αγορά. Με τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης για τους επισκέπτες ενισχύεται η εναλλαγή στάθμευσης σε μια περιοχή που είναι πολύ επιβαρημένη κυκλοφοριακά. Οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύσουν πιο εύκολα και έτσι να κάνουν τις αγορές τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης», σημείωσε ο κ. Νικολόπουλος.

LEAVE A REPLY