Παραδημοτικά και όχι μόνο…

Παραδημοτικά και όχι μόνο…

394
SHARE

Γράφει ο Κήρυκας

-Στις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, την προσεχή εβδομάδα, έχει βάλει στην άκρη τα αυτοδιοικητικά ζητήματα, παρά το γεγονός ότι ασκούνται πιέσεις σε τοπικά κομματικά στελέχη να μην συμμετάσχουν σε συνδυασμούς υποψηφίων που δεν έχουν «γαλάζιο» χρίσμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απειλή της διαγραφής πλανάται για όσους τολμήσουν να πουν το «ναι» σε ανεξάρτητους υποψήφιους. Ίδωμεν…

-Τα… δίδυμα «Ορφανός-Ταχιάος» και «Ορφανός-Ψωμιάδης» φέρονται να θεωρούνται τα πιθανά για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Αυτό προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους τα επιτελεία των υποψηφίων.

Βέβαια, υπολείπονται ακόμα τέσσερις μήνες για την εκλογική αναμέτρηση και όλα μπορούν να γίνουν μέχρι τότε, καθώς στην πολιτική υπάρχουν και οι…αστάθμητοι παράγοντες, οι οποίοι αλλάζουν τα δεδομένα, ανάλογα με τις συνθήκες που διαμορφώνονται.   

-Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλη Ζορπίδη είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

Ο «γαλάζιος» υποψήφιος φέρεται να ζήτησε την στήριξη του κ. Ζορπίδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω τι του απάντησε ο πρόεδρος του ΕΕΘ.

Θεωρώ πάντως ότι η συνάντηση κινήθηκε στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και της καταγραφής δεδομένων…       

-Ούτε καλημέρα δεν ανταλλάσουν η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου με τον έτερο συνυποψήφιο της, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ακόμα και η φωταγώγηση του …φεγγαριού στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσε να αμβλύνει την απόσταση που χωρίζει τους δύο αντίπαλους για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι η κα Νοτοπούλου προχωρά στην ενίσχυση  της επικοινωνιακής της ομάδας, με την προσθήκη άλλου ενός δημοσιογράφου από την ΕΡΤ3.

LEAVE A REPLY