Friday , 29 March 2024

Παραδόθηκε ο 26χρονος οδηγός που είχε παρασύρει και εγκαταλείψει την 21χρονη φοιτήτρια που χαροπαλεύει

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης μαζί με τον δικηγόρο του – βέβαια μετά τη λήξη του αυτοφώρου – ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του προχθές τα ξημερώματα και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια που χαροπαλεύει, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας.

Ο εν λόγω 26χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν. Νωρίτερα η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την εξιχνίαση της υπόθεσης παράσυρσης της 21χρονης και τη σύλληψη μιας 19χρονης, η οποία επέβαινε στο όχημα που παρέσυρε τη φοιτήτρια και οδηγούσε ο 26χρονος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Εξιχνιάστηκε έπειτα από επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράσυρσης πεζής, με εγκατάλειψη, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού και 19χρονης ημεδαπής, η οποία συνελήφθη χθες (23-11-2022).

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της 22-11-2022 στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονη ημεδαπή, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται.

Η συλληφθείσα και η σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί και θα υποβληθεί αντίστοιχα, στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *