Παραλία Κατερίνης: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο (upd: 09.45)

Παραλία Κατερίνης: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο (upd: 09.45)

1628
SHARE
Παραλία Κατερίνης: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε τριώροφο κτίριο που λειτουργούσε ως τουριστικό κατάλυμα για την καλοκαιρινή περίοδο διαθέτοντας ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Παραλία της Κατερίνης, ένα από τα πλέον γνωστά θέρετρα της περιοχής.

Όπως δήλωσε στο thesseconomy.gr ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης, Ευάγγελος Φαλάρας, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7.30 το πρωί της Παρασκευής. Προηγήθηκε έκρηξη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε ο άτυχος άνδρας. Από την έκρηξη εκδηλώθηκε πυρκαγιά που επεκτάθηκε αμέσως σε όλο το κτίριο κλείνοντας τις διόδους διαφυγής στους υπόλοιπους ενοίκους, με αποτέλεσμα τέσσερα νεαρά κορίτσια που βρίσκονταν στο διπλανό διαμέρισμα να βρουν διέξοδο στο μπαλκόνι και να απεγκλωβιστούν στη συνέχεια με τη βοήθεια των πυροσβεστών οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό τον 60χρονο από την Κατερίνη ο οποίος βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα από όπου ξεκίνησε η φωτιά.

LEAVE A REPLY