Ποιος είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης που παρουσιάζει υψηλή δημοφιλία και...

Ποιος είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης που παρουσιάζει υψηλή δημοφιλία και λέει «όχι» σε κομματικά χρίσματα

2618
SHARE

Πριν από λίγους μήνες, όποιοι άκουγαν το όνομα του, έλεγαν ότι επρόκειτο για ένα επιστήμονα με σημαντική κοινωνική προσφορά στον τόπο του.

Σήμερα, θεωρείται ο σημαντικότερος αντίπαλος του δημάρχου Βόλβης, Διαμαντή Λιάμα στην αυτοδιοικητική «μάχη» του Μαΐου του 2019.

Ο λόγος για τον Γιάννη Βαλερή, τον επικεφαλής του συνδυασμού «Τα πάντα για τη Βόλβη», ο οποίος αν και πρωτοεμφανιζόμενος, φέρεται πως αποτελεί σημείο αναφοράς για την αποδοχή που έχει από τους κατοίκους του δήμου Βόλβης.

Την υψηλή δημοφιλία του κ. Βαλερή καταγράφουν και δημοσκοπήσεις, οι οποίες πρόκειται να δημοσιευτούν το επόμενο διάστημα.

Παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος, Διαμαντής Λιάμας διατηρεί προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών του δήμο, η αυξητική τάση που καταγράφει ο κ. Βαλερής αποτυπώνεται και στην άποψη που διατύπωσε στέλεχος εταιρίας δημοσκοπήσεων.

«Η υποψηφιότητα του κ. Βαλερή καταγράφει σημαντική δυναμική, ικανή να μετατρέψει σε ‘ντέρμπι’ την εκλογική μάχη στο δήμο Βόλβης»,σημείωσε.

Φαίνεται πως αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η υποψηφιότητα του κ. Βαλερή έχει τύχει της προσοχής ακόμα και κυβερνητικών στελεχών, οι οποίοι αναζητούν πολιτικά ερείσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, το προηγούμενο διάστημα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία συνεργατών υπουργού με τον κ. Βαλερή, με σκοπό τη στήριξη της υποψηφιότητας του στις προσεχείς εκλογές, πρόταση την οποία ωστόσο απέρριψε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης.

«Είμαστε υπηρέτες του λαού και όχι των κάθε λογής συμφερόντων», συνηθίζει να λέει ο κ. Βαλερής.

LEAVE A REPLY