Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πάνω από 1.000 αγρότες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πάνω από 1.000 αγρότες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

531
SHARE

Το δικό τους “συλλαλητήριο”-πορεία διαμαρτυρίας από το άγαλμα Βενιζέλου, στην Αριστοτέλους, και επί της Εγνατίας Οδού με κατάληξη το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται η έκθεση Agrotica, πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι πάνω από 1.000 αγρότες από όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, που υποστηρίζουν την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, η οποία και διοργάνωσε την πορεία.

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής θα συναντηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον αρμόδιο υπουργό, Βαγγέλη Αποστόλου.

Ορισμένοι είχαν φέρει και τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, που πλαισίωναν την πορεία. “Τα μπλόκα είναι στον τόπο τους κι εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα με το σημερινό συλλαλητήριο για να δείξουμε την αντίθεσή μας στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να διεκδικήσουμε ικανοποίηση των αιτημάτων μας, για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στο χωράφι και στο χωριό. Θεωρούμε ότι η αδιαλλαξία της κυβέρνησης στο να πραγματοποιήσει αιτήματα θα καμφθεί και γι’αυτό θα συναντηθούμε τη Δευτέρα με τον κ. Αποστόλου. Εδώ σήμερα είμαστε αγρότες από την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα”, δήλωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής-πρωτεργάτης της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων και πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας.

 

LEAVE A REPLY