Προσλήψεις και μετατάξεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας

Προσλήψεις και μετατάξεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας

680
SHARE

Την έγκριση της έκδοσης προκήρυξης από το ΑΣΕΠ για 53 προσλήψεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), υπέγραψε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου. Οι θέσεις κατανέμονται σε 47 κατηγορίας Π.Ε. και 6 κατηγορίας Τ.Ε.
«Η ενίσχυση του Σ.ΕΠ.Ε. αποτελεί βασική προτεραιότητα του Υπουργείου Εργασίας», τονίζει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο και προσθέτει: «Εκτός από τις 53 προσλήψεις που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, το προσωπικό του ΣΕΠΕ έχει ήδη αυξηθεί με 39 άτομα από επιτυχόντες παλαιότερου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και με 15 άτομα από μετατάξεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ενίσχυσή του με άλλα 150 άτομα μέσω της διαδικασίας της κινητικότητας.
Παράλληλα, με τον νέο οργανισμό του Υπουργείο Εργασίας (ΠΔ 134/2017) οι οργανικές θέσεις του ΣΕΠ.Ε αυξήθηκαν από 829 σε 970 θέτοντας τη βάση για την ενίσχυση της στελέχωσης του Σώματος.
Συνολικά, με την ολοκλήρωση των παραπάνω προσλήψεων και της κινητικότητας, το προσωπικό του ΣΕΠΕ θα φτάσει τα 950 άτομα, ενισχυμένο με πάνω από 240 εργαζόμενους ή κατά περίπου 35% σε σχέση με το 2014».

LEAVE A REPLY