
Πρωτοβουλία συγκέντρωσης ποσού 1 δισεκατ.ευρώ για τις Ένοπλες Δυνάμεις από τους εύπορους Έλληνες εντός και εκτός συνόρων ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο twitter ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ και διευθύνων σύμβουλος της Sani/Ikos, Ανδρέας Ανδρεάδης.
“Τώρα η κατάλληλη στιγμή: Προσπάθεια συγκέντρωσης εντός του έτους 1 δις € για ενίσχυση των ενόπλων μας δυνάμεων από όλους τους εύπορους Έλληνες πατριώτες & ιδρύματα στην χώρα & στο εξωτερικό. Θα συμμετάσχουμε πολλοί, αρκεί να υπάρξει υπερκομματική συννενόηση με σχέδιο & διαφάνεια”, αναφέρει στην σχετική ανάρτησή του.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αποφάσισε να “υιοθετήσει” τα δύο παιδιά του σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ανάγκες περίθαλψης και υγείας τους μέχρι την ενηλικίωσή τους.