Πυρόπληκτοι κάτοικοι τα «έψαλαν» στον Πάνο Καμμένο

Πυρόπληκτοι κάτοικοι τα «έψαλαν» στον Πάνο Καμμένο

3394
SHARE

Στο στόχαστρο αγανακτισμένων πυρόπληκτων κατοίκων βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στις πληγείσες περιοχές.

Ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μάτι και τη Ραφήνα Αττικής προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα αποκατάστασης και αντιπλημμυρικής θωράκισης που πραγματοποιούνται από μονάδες του στρατού.

«Αφήσατε να καεί κόσμος τζάμπα. Μας αφήσατε στο έλεος του Θεού», είπε  κάτοικος στον κ. Καμμένο ενώ μία κοπέλα, με δάκρυα στα μάτια, δήλωσε ότι «δεν μας έμεινε τίποτα, καήκαμε».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας τόνισε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι η πλήρης ανοικοδόμηση της περιοχής και σημείωσε ότι «θα ανοίξουμε τους δρόμους προς τη θάλασσα. Αυτά έγιναν, τώρα θα υπάρξει πρόσβαση στην παραλία».

Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος  μετέβη το κέντρο συντονισμού του στρατού ξηράς που έχει στηθεί κοντά στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα, όπου ενημερώθηκε για τις περιπόλους που κάνουν κλιμάκια του στρατού με την πυροσβεστική και αστυνομία για την προστασία περιουσιών, αλλά και τον εντοπισμό αγνοουμένων.

LEAVE A REPLY