Π. Καμμένος: Διέγραψε την Ε. Κουντουρά η οποία δήλωσε πως θα στηρίξει...

Π. Καμμένος: Διέγραψε την Ε. Κουντουρά η οποία δήλωσε πως θα στηρίξει την κυβέρνηση «πλέκοντας» μάλιστα το εγκώμιό της!

336
SHARE

Μέσω… twitter ο Πάνος Καμμένος γνωστοποίησε το πρωί της Δευτέρας τη διαγραφή της Έλενας Κουντουρά κι έτσι οι ΑΝΕΛ μένουν -προς το παρόν- με έξι βουλευτές. Νωρίτερα η υπουργός Τουρισμού είχε ανακοινώσει ότι στηρίζει την κυβέρνηση και θα της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης «πλέκοντας» μάλιστα το εγκώμιό της!

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ έγραψε στην ανάρτησή του στο twitter: «Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Κουντουρά έχει ως εξής:

«Βρίσκομαι σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην Κίνα που πραγματοποιείται συντονισμένα από τρία συναρμόδια Υπουργεία με στόχο την επίτευξη επωφελών συμφωνιών για την Ελλάδα στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και του τουρισμού.

Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση.

Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας.

Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

LEAVE A REPLY