«Ραβασάκι» 7.000 ευρώ σε πατέρα τριών ανήλικων παιδιών έστειλε η εφορία για...

«Ραβασάκι» 7.000 ευρώ σε πατέρα τριών ανήλικων παιδιών έστειλε η εφορία για ληξιπρόθεσμες οφειλές

718
SHARE

Αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε πατέρας ανήλικων τριών παιδιών στη Λάρισα όταν άνοιξε το…ραβασάκι που είχε στείλει η εφορία στο σπίτι του.

Διαπίστωσε ότι πρέπει να καταβάλει το ποσό των 7.000 ευρώ(!) για ληξιπρόθεσμες οφειλές σε φόρο εισοδήματος και Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).

«Το σοκ ήταν μεγάλο όταν είδα το ποσό που πρέπει να πληρώσω», δήλωσε ο νεαρός ελεύθερος επαγγελματίας, ο οποίος είναι πατέρας τριών αγοριών, ηλικίας 5,7 και 9 ετών, αντίστοιχα.

Όπως τονίζει, η καθημερινότητα για την οικογένεια του είναι πολύ δύσκολη καθώς καλείται να τα βγάλει πέρα με τα λιγοστά έσοδα που έχει ο ίδιος και η γυναίκα του.

«Η γυναίκα μου εργάζεται ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο της Λάρισας ενώ εγώ πολλές φορές χρειάζεται να μετακινούμαι εκτός πόλης για τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις», σημείωσε.

Ως προς το χρέος, φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε ρύθμιση οφειλών προκειμένου να αποφύγει τυχόν «περιπέτειες» με το δημόσιο.

«Δυστυχώς, το εισόδημα μας δεν έφτανε για να καλύψει τις ανάγκες μας. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση, δεν θέλω να μου πάρουν το σπίτι», υπογράμμισε.    

LEAVE A REPLY