«Ραντεβού» στη Θεσσαλονίκη δίνουν την Τετάρτη οι ροδακινοπαραγωγοί στον πρωθυπουργό

«Ραντεβού» στη Θεσσαλονίκη δίνουν την Τετάρτη οι ροδακινοπαραγωγοί στον πρωθυπουργό

888
SHARE

«Θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ετοιμάζουν την Τετάρτη 28 Μαρτίου οι ροδακινοπαραγωγοί της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το «ραντεβού» δόθηκε στις επτάμισι το απόγευμα, έξω από το ξενοδοχείο Grand Hotel της Θεσσαλονίκης, όπου ο πρωθυπουργός θα μιλήσει, στο πλαίσιο των εργασιών του 11ου περιφερειακού  συνεδρίου για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η καθυστέρηση στην καταβολή των αποζημιώσεων από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου του 2017 και οι χαμηλές τιμές πώλησης (10 λεπτά/κιλό για το επιτραπέζιο ροδάκινο) του προϊόντος, ώθησαν τους παραγωγούς να λάβουν τη συγκεκριμένη απόφαση, κατά τη διάρκεια  παναγροτικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια.

«Η δήθεν δίκαιη ‘ανάπτυξη’ που διαφημίζουν δεν αφορά τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, ούτε τους άλλους ανθρώπους των λαϊκών στρωμάτων αλλά τους μεγαλοαγρότες, τους επιχειρηματίες και τους βιομηχάνους. Αυτούς που θέλουν τα προϊόντα μας πάμφθηνη πρώτη ύλη για να έχουν εξασφαλισμένα υψηλά κέρδη», τονίζεται, μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

LEAVE A REPLY