ΣΕΒΕ: Εκδήλωση για τις εκθέσεις του μέλλοντος και το «Επιχειρούμε Έξω»

ΣΕΒΕ: Εκδήλωση για τις εκθέσεις του μέλλοντος και το «Επιχειρούμε Έξω»

444
SHARE

«Εκθέσεις του μέλλοντος – Παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον & εξελίξεις – Στόχος η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Β. Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και οι Εκθεσιακοί Οργανισμοί Messe Frankfurt και Nürnberg Messe. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, στις 6 μμ, στο ξενοδοχείο ΤHE MET HOTEL (αίθουσα MAISTROS B), στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Κυριάκος Λουφάκης. Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση του εκθεσιακού προγράμματος των δύο Εκθεσιακών Οργανισμών Messe Frankfurt & Nürnberg Messe, στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο από την κυρία Γκαμπριέλα Κραβαρίτη-Σπανού, Managing Director και τον κ. Πέτρο Κραβαρίτη, Project Manager.

Θα ακολουθήσουν εισηγήσεις από τον κ. Γεδεών Βούλη, Managing Director με θέμα «Παράδειγμα διεθνούς εξαγωγικού επιχειρείν της εταιρίας ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΔΕΩΝ» και από τον κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλο, στέλεχος του ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ με θέμα την «Παρουσίαση της δράσης «Επιχειρούμε Έξω – Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό».

Η είσοδος είναι ελεύθερη με τη Δήλωση Συμμετοχής

LEAVE A REPLY