ΣΕΘ -«Νέοι Ορίζοντες»: Καλεί τον επιχειρηματικό κόσμο στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

ΣΕΘ -«Νέοι Ορίζοντες»: Καλεί τον επιχειρηματικό κόσμο στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

638
SHARE
ΣΕΘ -«Νέοι Ορίζοντες»: Καλεί τον επιχειρηματικό κόσμο στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Το «παρών» στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται για τη Μακεδονία θα δώσει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης -«Νέοι Ορίζοντες». Η απόφαση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο ελήφθη στην πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου που αντιδρά στην προοπτική μιας σύνθετης ονομασίας η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» για το κράτος των Σκοπίων.

«Ο όρος Μακεδονία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης- «Νέοι Ορίζοντες», Ιωάννης Φωτιάδης και καλεί την κυβέρνηση «να αφήσει τις διαρροές περί… έντιμου συμβιβασμού και να μην αποδεχτεί για το γειτονικό κρατίδιο ονομασία στην οποία θα περιέχεται η λέξη ”Μακεδονία”».

«Ούτε να διανοηθεί να ‘’χαρίσει’’ το όνομα της Μακεδονίας μας. Αν το κάνει θα βρει απέναντί της σχεδόν το σύνολο του ελληνικού λαού που μπορεί να ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια την οικονομική εξαθλίωσή του αλλά δεν πρόκειται να ανεχτεί ένα καίριο πλήγμα σε βάρος της εθνικής μας ακεραιότητας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΘ- «Νέοι Ορίζοντες».

Σύμφωνα με τον κ. Φωτιάδη, η όποια υποχώρηση από την εθνική γραμμή η οποία είχε χαραχτεί από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών το 1992, θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας μας και την αποσταθεροποίηση της περιοχής, καθώς είναι γνωστές οι αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπίων. «Το όνομα της Μακεδονίας ούτε χαρίζεται ούτε πουλιέται», διεμήνυσε ο κ. Φωτιάδης και κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 2 μμ, στο Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη στέλνοντας το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα».

LEAVE A REPLY