Σειρά παρεμβάσεων και δράσεων σε περιοχές του δήμου Βόλβης ανακοίνωσε ο υποψήφιος...

Σειρά παρεμβάσεων και δράσεων σε περιοχές του δήμου Βόλβης ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Βαλερής

649
SHARE

Τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Τα πάντα για τη Βόλβη» για την τοπική κοινότητα Φιλαδελφείου παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης, Γιάννης Βαλερής.

Ειδικότερα, ο κ. Βαλερής ανακοίνωσε ότι στους οικισμούς Ανοιξιάς, Φιλαδελφείου και Ξηροποτάμου θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης και στη συντήρηση του οδικού δικτύου.

Παρεμβάσεις θα γίνουν στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, με την εγκατάσταση ενεργειακών λαμπτήρων, τύπου LED σε πλατείες και γειτονιές των οικισμών ενώ στις προτεραιότητες του συνδυασμού βρίσκεται και η λειτουργία δημοτικού παιδικού σταθμού, γυμναστηρίου και αναψυκτηρίου, όπως επίσης και η δημιουργία ΚΑΠΗ.

Ως επιστήμονας, ο κ. Βαλερής δίνει βαρύτητα και στον τομέα της υγείας, με τον διπλασιασμό των ημερών επισκέψεων των αγροτικών ιατρών καθώς και με την παροχή ειδικής αρωγής στο κοινωνικό ιατρείο του Φιλαδελφείου.

«Σε όλες τις ενότητες του δήμου Βόλβης, θα αναδείξουμε συγκεκριμένες δράσεις και θα τις κυκλοφορούμε γραπτώς. Έτσι θα είμαστε υπόλογοι απέναντι σας», σημειώνει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Βαλερής.  

Να σημειωθεί ότι οι θέσεις του συνδυασμού «Τα πάντα για τη Βόλβη» καταγράφονται σε ενημερωτικό φυλλάδιο.

LEAVE A REPLY