ΣΕΚΑΠ: Να δώσει λύση η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη ζητούν οι εργαζόμενοι στην...

ΣΕΚΑΠ: Να δώσει λύση η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη ζητούν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία

312
SHARE

Στη συνδρομή της “ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης” δηλώνουν ότι προσβλέπουν οι 170 εργαζόμενοι στη ΣΕΚΑΠ, τονίζοντας ότι είναι άδικο να υποσκάπτει το μέλλον της εταιρείας ένα πρόστιμο για υπόθεση του 2009, όταν η εταιρεία τελούσε υπό το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν σχετικά:

“Εμείς οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ και οι  οικογένειές μας με σθένος υποστηρίζουμε την αδιάκοπη λειτουργία της στην ακριτική περιοχή της Θράκης και τη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών των καπνοπαραγωγών, αγροτών και εργαζομένων, όπως την οραματίστηκε ο ιδρυτής της. Αγωνιζόμαστε μαζί με το λαό της Θράκης και την τοπική κοινωνία για τη διατήρηση και ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής μας. Η ΣΕΚΑΠ όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε όλους. Βλέπουμε πλέον ότι έχουμε στο πλευρό μας όλη την τοπική κοινωνία και τους παράγοντες αυτής οι οποίοι αγωνίζονται για την εύρυθμη λειτουργία της.

Είναι άδικο για το λαό της Ξάνθης ένα πρόστιμο υπόθεσης του 2009, να υποσκάπτει το μέλλον της εταιρίας, την οικονομία της περιοχής και το μέλλον μας. Προσβλέπουμε πλέον στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία θα δικαιώσει την εταιρεία μας στο δίκαιο αγώνα της.

Η ανάπτυξη της εταιρείας μόνο καλό θα κάνει στην οικονομία, την κοινωνία, τους εργαζόμενους και δώσει ελπίδα σε μία τόσο κρίσιμη καμπή της ιστορικής πορείας της Ελλάδος”.

LEAVE A REPLY