ΣΕΠΕΕ: Θετική η ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση μόδας MOMAD

ΣΕΠΕΕ: Θετική η ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση μόδας MOMAD

604
SHARE

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα από τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση MOMAD στη Μαδρίτη (7-9 Σεπτεμβρίου) την οποία διοργάνωσε ο ΣΕΠΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος)

Η MOMAD αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση μόδας στην Ισπανία και την κύρια πύλη εισόδου στην αγορά για εταιρείες από το εξωτερικό. Στην έκθεση του Σεπτεμβρίου συμμετείχαν 480 εκθέτες οι οποίοι αντιπροσώπευαν 965 brands. Το 45% των εκθετών προερχόταν από 26 χώρες. Οι εμπορικοί επισκέπτες ανήλθαν σε 15.120. Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν οι εταιρείες BSB, HARRIS COTTON, NIKOLIS FASHION GROUP, MAESTRI, BEACH MARKET και ELETCIA, ενώ μέσω αντιπροσώπων συμμετείχαν και οι εταιρείες ACCESS, LE VERTIGE και HYPE. Στην Ισπανία των 46 εκατομμυρίων κατοίκων, η αξία των πωλήσεων προϊόντων ένδυσης – κλωστοϋφαντουργίας το 2017 ξεπέρασε τα 18 δισεκ. ευρώ.

Η επόμενη έκθεση MOMAD θα πραγματοποιηθεί από 8 ως 10 Φεβρουαρίου 2019. Ο ΣΕΠΕΕ, ο οποίος αντιπροσωπεύει την έκθεση στην Ελλάδα, θα διοργανώσει την ελληνική συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 15 Νοεμβρίου 2018, επικοινωνώντας με τα γραφεία του ΣΕΠΕΕ (τηλ. 2310 257 075, email: info@greekfashion.gr)

LEAVE A REPLY