ΣΕΠΕΕ: Οργάνωση συμμετοχής ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση ενδύματος SVP London

ΣΕΠΕΕ: Οργάνωση συμμετοχής ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση ενδύματος SVP London

455
SHARE

Ο ΣΕΠΕΕ θα διοργανώσει τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στην έκθεση SVP London η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 – 16 Ιανουαρίου 2019.

Η SVP London είναι η μοναδική έκθεση private label στην Αγγλία η οποία έχει στόχο να φέρει σε επαφή τους σημαντικότερους retailers του χώρου με κατασκευαστές ενδυμάτων από διάφορες χώρες.

Στην τελευταία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στις 27 – 28 Ιουνίου συμμετείχαν περίπου 130 εκθέτες από όλες τις ευρωμεσογειακές χώρες όπως: Πορτογαλία, Τουρκία, Γαλλία, Αγγλία, Πολωνία, Βουλγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Μαρόκο και Τυνησία.

Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 5.000 εμπορικοί επισκέπτες από την Αγγλία και διάφορες χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Μεταξύ των εκθετών περιλαμβάνονται σχεδόν όλοι οι σημαντικοί retailers και αλυσίδες μόδας της Αγγλίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Στην έκθεση προβάλλονται κάθε είδους ενδύματα (γυναικεία, ανδρικά, παιδικά), εσώρουχα καθώς και αξεσουάρ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 365 λίρες ανά τετραγωνικό μέτρο και περιλαμβάνουν το ενοίκιο του χώρου και τον βασικό εξοπλισμό (τραπέζι, καρέκλες, μοκέτα, φωτισμό, ράγες κρέμασης).

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Νοεμβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του ΣΕΠΕΕ (τηλ. 2310 257 075, email: info@greekfashion.gr).

LEAVE A REPLY