Σε ρυθμούς συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό η Θεσσαλονίκη

Σε ρυθμούς συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό η Θεσσαλονίκη

1576
SHARE

Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι από κάθε γωνιά της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο, αναμένεται να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό που θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να φτάσουν 500 τουριστικά λεωφορεία ενώ στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων βουλευτές της ΝΔ, των ΑΝ.ΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας,Απόστολος Τζιτζικώστας και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό, ομιλητές θα είναι οι δημοσιογράφοι, Στέργιος Καλόγηρος και Κώστας Καραΐσκος, ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ο στρατηγικός σύμβουλος, Νίκος Λυγερός και ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ, Φράγκος Φραγκούλης.

Την ίδια ώρα, αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση στην Καμάρα ενώ η διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε βασικές οδικές αρτηρίες που οδηγούν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήτοι στις οδούς Γ΄ Σεπτεμβρίου, Κουντουριώτη, λεωφόρο Νίκης, 30ης Οκτωβρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου και σε άλλες κεντρικές οδούς (π.χ. Εγνατία, Τσιμισκή, Μητροπόλεως, Κ. Καραμανλή, Β. Όλγας).

LEAVE A REPLY