Σε… ρόλο επιχειρηματία και μάνατζερ νέοι ηλικίας 14-18 ετών

Σε… ρόλο επιχειρηματία και μάνατζερ νέοι ηλικίας 14-18 ετών

512
SHARE
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΣΤΟ ΠΑΜΑΚ

Η επιλογή καριέρας, η ανάπτυξη επιχειρηματικού μοντέλου, ο τρόπος διοίκησης και λειτουργίας μιας επιχείρησης, η στρατηγική και η καινοτομία θα είναι ορισμένα από τα αντικείμενα με τα οποία θα εξοικειωθούν νέοι και νέες 14-18 ετών που θα παρακολουθήσουν το 3ο Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας «ThesSummerSchool», από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Οι έφηβοι, που βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον τους, θα έχουν στις έξι ημέρες που θα διαρκέσει το πρόγραμμα μια σημαντική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας και να αποκτήσουν προσωπική άποψη για το αν τους ενδιαφέρει και το πώς μπορούν να βαδίσουν στο μονοπάτι της.

Το Θερινό Σχολείο θα διεξάγεται καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 μ.μ. και οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν διαλέξεις από καθηγητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη μέσω μελέτης περιπτώσεων, να διδαχθούν από τις εμπειρίες των προσκεκλημένων ομιλητών – διακεκριμένων στελεχών του χώρου – και να συνδέσουν τη θεωρία με την πράξη στις επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σε πρωτοπόρες επιχειρήσεις-φορείς: την προθερμοκοιτίδα επιχειρήσεων i4Gpro και την Intrasoft.

Το Θερινό Σχολείο, το οποίο εξελίσσεται σε ιδιαίτερα επιτυχημένο θεσμό, διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από το Εργαστήριο Πληροφοριακών Συστημάτων και Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας – ISeB (Information Systems & e-Business) του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με την υποστήριξη της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ).

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθεί στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό συμμετοχής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2310.891227, με email στο thessummerschool@iseb.gr ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του θερινού σχολείου: http://thessummerschool.iseb.gr

LEAVE A REPLY