Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας: Αύξηση μισθού 20% στους εργαζόμενους που προσλήφθηκαν μετά το...

Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας: Αύξηση μισθού 20% στους εργαζόμενους που προσλήφθηκαν μετά το 2012!

608
SHARE

«H επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί σταθερή φιλοσοφία της εταιρείας ΠΕΝΤΕ ΑΕ- Γαλαξίας, η οποία με συγκεκριμένα προγράμματα στηρίζει το προσωπικό της και αναγνωρίζει την πολύτιμη συμβολή του». Αυτό επισήμανε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της ΠΕΝΤΕ ΑΕ, Νικολίτσα Χειμωνίδου στην ετήσια τελετή κοπής πίτας της εταιρείας, στην οποία συμμετείχαν το σύνολο της διοίκησης και των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ της Αττικής. Επίσης έκανε ειδική αναφορά στα ιδρυτικά και ιστορικά στελέχη της ΠΕΝΤΕ ΑΕ και προσφώνησε προσωπικά όλα τα στελέχη του ΔΣ τα οποία βρίσκονταν μαζί της στη σκηνή.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο διευθύνων σύμβουλος, Παναγιώτης Πουρσανίδης ο οποίος αναφέρθηκε σε δύο πυλώνες, τους εργαζόμενους και τα επιχειρηματικά πλάνα της εταιρείας. Τόνισε τη συμβολή της αμιγώς ελληνικής εταιρείας στον κοινωνικό τομέα, με πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που, όπως είπε, υπαγορεύθηκαν από το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αφορά μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων με επίκεντρο τον συνάνθρωπο και τον εργαζόμενο. Μάλιστα, ανακοίνωσε αύξηση 20% του μισθού όσων εργαζομένων έχουν προσληφθεί από το 2012 και μετά.

Στα επιχειρηματικά πλάνα της ΠΕΝΤΕ ΑΕ ο κ. Πουρσανίδης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την επέκταση του δικτύου με 10 νέα καταστήματα για τα επόμενα 2 χρόνια με τα 5 από αυτά θα είναι υπέρ μάρκετ.

LEAVE A REPLY