Σπίρτζης vs Κυρίζογλου για την υπόγεια διάβαση στη Μενεμένη

Σπίρτζης vs Κυρίζογλου για την υπόγεια διάβαση στη Μενεμένη

510
SHARE

Σε παράσταση για… δύο ρόλους εξελίχθηκε η τελετή των εγκαινίων του έργου της υπόγειας διάβασης οχημάτων και της κάτω διάβασης πεζών στη Μενεμένη.

Ο λόγος για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη και το δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, οι οποίοι επιδόθηκαν σε ανταλλαγή “φραστικών” πυρών σχετικά με την ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του έργου.

Όλα ξεκίνησα όταν ο υπουργός Μεταφορών χαρακτήρισε ως υπεύθυνη και την τοπική αυτοδιοίκηση για τον χρόνο παράδοσης του έργου.

“Τον Ιούνιο του 2016 υποβλήθηκε νέος φάκελος για να διορθώσει τις μελέτες σχετικά με την κάτω διάβαση πεζών και το οδικό της τμήμα. Έκανε έξι μήνες για να εγκριθεί από την τοπική αυτοδιοίκηση”, δήλωσε ο κ. Σπίρτζης,προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Κυρίζογλου.

“Η καθυστέρηση οφείλεται στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης και όχι στο δήμο και την περιφέρεια Κ.Μακεδονίας”, απάντησε ο κ. Κυρίζογλου.

“Ο δήμος ενεπλάκη στην έγκριση της αδειοδότησης και είχαμε καθυστέρηση”, ανταπάντησε ο υπουργός Υποδομών.

Τελικά, οι δύο άνδρες έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων, με τον κ.Σπίρτζη να δηλώνει πως “έχει διαφορετική πολιτική αντίληψη” με το δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

LEAVE A REPLY