Thursday , 25 April 2024

Στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ο 29χρονος δράστης της στυγερής μητροκτονίας στην Καλαμαριά

Συγκλονίζει την Καλαμαριά αλλά και γενικότερα την κοινή γνώμη η νέα μητροκτονία με δράστη έναν 29χρονο που συνελήφθη και τελικά μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο Εισαγγελέας διέταξε την εξέτασή του από το νοσηλευτικό ίδρυμα και αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του.

Ο 29χρονος κατάφερε τις φονικές μαχαιριές με ένα κουζινομάχαιρο που βρέθηκε γεμάτο αίματα, μετά τη δολοφονία της άτυχης 60χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην οδό Παπαδιαμάντη 1.

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης που έσπευσαν στο διαμέρισμα όπου χθες το απόγευμα εκτυλίχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα εντόπισαν ένα κουζινομάχαιρο, το οποίο άρπαξε ο 29χρονος από τον πάγκο της κουζίνας και κατάφερε τις μαχαιριές στο σώμα της μητέρας του. Επιπλέον, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και δύο βαράκια γυμναστικής, από τα οποία η γυναίκα έφερε επίσης τραύματα, ενώ στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε και μία κοντομάνικη μπλούζα μέσα στα αίματα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από αστυνομικούς σε διαμέρισμα στην οδό Παπαδιαμάντη, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Προηγήθηκε κλήση για επεισόδιο, γύρω στις 5.30 το απόγευμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *