Στην AEGEAN τον πρώτο λόγο τον έχει ο επιβάτης!

Στην AEGEAN τον πρώτο λόγο τον έχει ο επιβάτης!

597
SHARE

Την έναρξη μιας νέα εποχής για την εταιρία και τους επιβάτες στο άμεσο μέλλον σηματοδοτεί η επένδυση της AEGEAN για την αγορά έως 42 υπερσύγχρονων Αirbus A320neo. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «τα αεροσκάφη νέας γενιάς θα προσφέρουν δυνατότητες σχεδιασμού και παροχής νέων υπηρεσιών καθώς και αυξημένη εμβέλεια για πρόσβαση σε νέους προορισμούς».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Στο στάδιο αυτό της περαιτέρω εξέλιξης της εταιρείας και με γνώμονα τη διαρκή ικανοποίηση κάθε επιβάτη σε όλα τα στάδια του ταξιδιού, η AEGEAN δίνει ακόμα πιο ενεργό ρόλο σε κάθε Έλληνα και τον καλεί να διαμορφώσουν από κοινού το ταξίδι του αύριο, μέσω της νέας της πρωτοβουλίας AEGEAN YourWay.

Μέσω της ενέργειας, AEGEAN YourWay, το κοινό έχει τη δυνατότητα να εκφράσει ανοιχτά τις πραγματικές ανάγκες και προτιμήσεις του και θα έχει τον πρώτο λόγο στην επιλογή του ”που” και του ”πως” των μελλοντικών του ταξιδιών».

«Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί μια ακόμα έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να φροντίζει και να δίνει σημασία σε κάθε λεπτομέρεια, κάθε ταξιδιού για κάθε επιβάτη, με σεβασμό στις ανάγκες του και με προσήλωση στην ποιοτική εξυπηρέτηση» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Aegean και καταλήγει: «Στην AEGEAN, τον πρώτο λόγο τον έχεις ΕΣΥ! Επισκέψου το www.aegeanyourway.gr και αποφάσισε για κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια των μελλοντικών σου ταξιδιών».

LEAVE A REPLY