Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της μη-τέρας που βίαζε τα παιδιά της με...

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της μη-τέρας που βίαζε τα παιδιά της με τους φίλους της!

2090
SHARE
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της μη-τέρας που βίαζε τα παιδιά της με τους φίλους της!

Tα ονόματα και τις φωτογραφίες τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και κακοποίησης δύο αγοριών, 11 και 9 ετών, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Μεταξύ των δραστών και η μητέρα των ανήλικων παιδιών που επί τέσσερα χρόνια ζούσαν τη φρίκη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως τον Φεβρουάριο του 2016, ενώ είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τόσο της 37χρονης «μητέρας» των ανήλικων και του 44χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 42χρονου, ήδη κρατούμενου σε Κατάστημα Κράτησης, καθώς και τεσσάρων ακόμη ατόμων για τα -κατά περίσταση- αδικήματα του «βιασμού», της «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη», της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των δώδεκα ετών», της «ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος», της «παράνομης βίας» και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως είχε προκύψει από την αστυνομική έρευνα, τα δύο αδέρφια, τουλάχιστον από το 2011 έως και τον Ιούνιο του 2015, υπέστησαν σεξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση τόσο από την μητέρα τους, όσο και από τον 44χρονο πρώην σύντροφό της, καθώς και από επιπλέον πέντε άτομα! Η μητέρα των παιδιών είναι η ΜΙΧΑΛΑ Αγγελική – Δέσποινα του Ιωάννη (φωτογραφία). Επίσης, δημοσιοποιήθηκαν στα στοιχεία και οι φωτογραφίες για τους: ΤΣΙΖΙΡΟΓΛΟΥ Μηνά του Δημητρίου, ΚΟΤΑΤΖΗ Ηλία του Χρήστου και ΠΕΪΝΑΛΗ Διονύσιο του Νικολάου οι φωτογραφίες των οποίων είναι αναρτημένες και στο σάιτ της ΕΛΑΣ στο:

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=73002&Itemid=1916&lang=

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 20-10-2017, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων. Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας».

 

LEAVE A REPLY