Στη Θεσσαλονίκη ο Γ. Κατρούγκαλος για τις Δράσεις Οικονομικής Διπλωματίας του ΥΠΕΞ,...

Στη Θεσσαλονίκη ο Γ. Κατρούγκαλος για τις Δράσεις Οικονομικής Διπλωματίας του ΥΠΕΞ, στις 14 Ιουνίου

426
SHARE

Η ενημέρωση των επιχειρήσεων για τις δυνατότητες ανάπτυξης της εξωστρέφειάς τους, μέσω των δράσεων οικονομικής διπλωματίας, που υλοποιεί το Υπουργείο Εξωτερικών, θα βρεθούν στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. Στόχος είναι η παρουσίαση στην επιχειρηματική κοινότητα του στρατηγικού σχεδιασμού και της υλοποίησης δράσεων του Υπουργείου Εξωτερικών για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας για τα έτη 2017 και 2018.

Στην εκδήλωση, που ξεκινάει στις 15:00, θα απευθύνει εναρκτήριο χαιρετισμό ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line δήλωση συμμετοχής, μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση, μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων, στο ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.

LEAVE A REPLY