Tuesday , 16 April 2024

Στιγμές τρόμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέρα μεσημέρι

Του Γ. Κατσιάνη

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην Πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε παρακείμενο, εγκαταλελειμμένο κτίριο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου (ΒΕΘ), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, όταν άρχισαν να βγαίνουν μαύροι καπνοί από το τριώροφο κτίριο της οδού Αριστοτέλους 27.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι του Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να φτάσουν στο σημείο επτά οχήματα με οκτώ πυροσβέστες.

«Κατεβήκαμε κάτω όπου είδαμε τους πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από το διπλανό κτίριο», δήλωσε στο thesseconomy.gr η υπάλληλος, Στέλλα Β.

Παράλληλα με την εκκένωση των κτιρίων, στήθηκε επιχείρηση απομάκρυνσης των μαθητών από το κτίριο της οδού Εγνατίας  όπου βρίσκεται εκπαιδευτήριο ενώ στο σημείο έσπευσαν και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

«Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής, όλα κύλησαν ομαλά και δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές», σχολίασε ο αντιπρόεδρος του ΒΕΘ, Μάριος Παπαδόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *