Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους με ολιγοήμερη άδεια οι Μητρετώδης και Κούκλατζης

Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους με ολιγοήμερη άδεια οι Μητρετώδης και Κούκλατζης

478
SHARE

“Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους ανθρώπους που μας στήριξαν, εμάς και τις οικογένειές μας. Χρόνια πολλά σε όλους”, δήλωσε από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά, όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες μετά από 167 ολόκληρες ημέρες κράτησης στις φυλακές της Αδριανούπολης ο Άγγελος Μητρετώδης.

“Οι δικοί μας μας μετέφεραν πάντα το κλίμα, τη στήριξη των ανθρώπων και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους”, πρόσθεσε, ενώ ο πατέρας του, Νίκος, έντονα συγκινημένος έκανε λόγο για πρωτόγνωρα συναισθήματα και εξέφρασε την ελπίδα να μην επαναληφθούν τέτοιες περιπέτειες.

Στο σπίτι του στην Ορεστιάδα επιστρέφει και ο Δημήτρης Κούκλατζης. Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μετά τις εξετάσεις, στις οποίες υπεβλήθησαν στο 44 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις διαδικασίες που ισχύουν για τέτοιες περιπτώσεις, έλαβαν ολιγοήμερη άδεια από τα καθήκοντά τους για να ξεκουραστούν. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να καταθέσουν λεπτομερώς στις στρατιωτικές αρχές για όλα όσα έζησαν κατά τη διάρκεια της κράτησής τους επί τουρκικού εδάφους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται επίσης να γίνουν δεκτοί στην Αθήνα από τον πρωθυπουργό, κ.Τσίπρα.

 

 

LEAVE A REPLY