Tuesday , 14 July 2026

Στις φλόγες μεγάλη αποθήκη με ηλεκτρολογικό υλικό στο Δερβένι

Στη μάχη με τις φλόγες βρίσκονται από το μεσημέρι 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα για να περιορίσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε σε επιχείρηση με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό στο Δερβένι στη δυτική Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στο 9ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε μεγάλη αποθήκη 2.000 τ.μ. με ηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισμό και οι μαύροι καπνοί είναι ορατοί σε μεγάλο μέρος της Θεσσαλονίκης.

Όταν ξέσπασε η φωτιά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εταιρεία ήταν σε λειτουργία αλλά όλοι οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν έγκαιρα.

Check Also

Κ. Μακεδονία: Απαγορεύεται σήμερα η κυκλοφορία σε Σέιχ Σου και άλλες δασικές εκτάσεις – Σε ποιες περιοχές, για ποιο λόγο

Πολύ υψηλός είναι σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουλίου, ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στη Θεσσαλονίκη …