Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο ΕΒΕΘ

Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο ΕΒΕΘ

353
SHARE
Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο ΕΒΕΘ

Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2017 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Οι κάλπες θα στηθούν στην έδρα του Επιμελητηρίου (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη) και οι ώρες διενέργειας της ψηφοφορίας θα είναι από 8:00 έως 19:00.

Ενόψει των εκλογών, το ΕΒΕΘ γνωστοποιεί στις επιχειρήσεις- μέλη του πως αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες καθώς και σχετικά έντυπα για τη συμμετοχή τους είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr. Επίσης προτρέπει τα μέλη του -εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, δηλαδή είναι εγγεγραμμένα στον εκλογικό κατάλογο- να συμμετάσχουν μαζικά στη διαδικασία, προκειμένου μέσω της ενίσχυσης του επιμελητηριακού θεσμού να προωθηθούν αποτελεσματικότερα οι θέσεις και οι απόψεις και να αναζητηθούν λύσεις στα προβλήματα των επιχειρήσεων – μελών.

Το ΕΒΕΘ εφιστά την προσοχή των μελών του στο εξής: Οι ημεδαπές ανώνυμες εταιρίες και τα υποκαταστήματα ημεδαπής Α.Ε. προκειμένου να μετάσχουν στις εκλογές πρέπει να υποδείξουν εκπροσώπους τους με Πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου, υπόδειγμα του οποίου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr. Σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

LEAVE A REPLY