Thursday , 18 April 2024

Στον Εισαγγελέα σήμερα ο ασυνείδητος οδηγός των ΚΤΕΛ που συνεργάζονται με τον ΟΑΣΘ, ο οποίος κατέβασε 11χρονο σε επαρχιακό δρόμο

Με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο οδηγείται στον Εισαγγελέα σήμερα ο 58χρονος οδηγός λεωφορείου που ανάγκασε 11χρονο να κατέβει από το λεωφορείο σε επαρχιακό δρόμο επειδή δεν φορούσε μάσκα για τον κορωνοϊό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε λεωφορείο της γραμμής “84Β”, που εκτελείται από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του ΟΑΣΘ, όταν ο 11χρονος όπως γνωστοποίησαν οι γονείς του πήρε το λεωφορείο από το Δρυμό όπου κατοικεί η οικογένεια για να πάει στο μαγαζί του κουμπάρου τους στη Λητή (βλ. συνημμένη φωτογραφία).

Ο πατέρας του παιδιού υπέβαλε μήνυση κατά του οδηγού στο Τμήμα Ασφαλείας Ωραιοκάστρου και ο οδηγός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Το παιδί, σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον, όταν αναγκάστηκε να κατέβει από το λεωφορείο άρχισε να κλαίει και ξεκίνησε να επιστρέψει στο σπίτι του με τα πόδια κατά μήκος του επαρχιακού δρόμου, υπό καύσωνα και χωρίς νερό, ενώ στο μεταξύ οι γονείς του είχαν καταλάβει ότι δεν είχε φτάσει ποτέ στο μαγαζί του κουμπάρου τους και ειδοποίησαν φίλο τους από το Μελισσοχώρι να ψάξει για το παιδί, όπως έκανε επίσης και η μητέρα του.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *