Στους ΑΝΕΛ ο Αριστείδης Φωκάς

Στους ΑΝΕΛ ο Αριστείδης Φωκάς

469
SHARE

Στους ΑΝΕΛ προσχώρησε ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, προσερχόμενος στη Βουλή και έχοντας στο πλευρό του τον Πάνο Καμμένο.

Ήδη από χθες ο κ. Φωκάς προανήγγειλε εμμέσως την προσχώρησή του στους ΑΝΕΛ, δηλώνοντας πρόθυμος να συνεργαστεί «με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών». Ο ανεξάρτητος βουλευτής Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων, χθες, είχε δώσει συγχαρητήρια στον Πάνο Καμμένο για την παραίτησή του λέγοντας ότι «είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε από υπουργός. Μπορεί να μην παραιτήθηκε για αύξηση της φορολογίας αλλά όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα».

Ο κ. Καμμένος καλωσορίζοντας σήμερα τον Αριστείδη Φωκά στους ΑΝΕΛ δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής που ο βουλευτής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του «για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συγκρουστούμε με συμπολίτευση και αντιπολίτευση»

Με την προσχώρηση του Αριστείδη Φωκά, η ΚΟ των ΑΝΕΛ έχει 6 βουλευτές, καθώς χτες ο Πάνος Καμμένος διέγραψε την Έλενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη οι οποίοι δήλωσαν ότι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

LEAVE A REPLY