Στο «ηλεκτρονικό σφυρί» το πλοίο «Αίολος Κεντέρης 1»

Στο «ηλεκτρονικό σφυρί» το πλοίο «Αίολος Κεντέρης 1»

368
SHARE

Μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν επεισοδιακή λόγω πρεμιέρας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και τα Ειρηνοδικεία Θεσσαλονίκης και Αθηνών να μετατράπηκαν σε “πεδία μάχης”, ωστόσο οι πλειστηριασμοί πραγματοποιήθηκαν χωρίς προβλήματα.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα συνεχιστούν την επόμενη Τετάρτη, και όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα e-auction, θα γίνουν δύο πλειστηριασμοί. Στο «ηλεκτρονικό σφυρί» θα μπει το επιβατηγό πλοίο «Αίολος Κεντέρης 1» της εταιρείας «Ναυτιλιακή Λέσβου» με τιμή εκκίνησης 4,5 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ το δεύτερο αφορά σε ακίνητο της εταιρείας Plaza Bizart με τιμή εκκίνησης τις 704.000 ευρώ και επισπεύδουσα την τράπεζα Eurobank.

Το πρόγραμμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών εμπλουτίζεται καθημερινά και ήδη στη σχετική ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί 64 πλειστηριασμοί τις τελευταίες περίπου δέκα ημέρες, ενώ ο ρυθμός ένταξης πλειστηριασμών στο ηλεκτρονικό σύστημα αυξάνει διαρκώς με νέα ακίνητα, στα οποία επισπεύδουσες είναι πλέον και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες.

Σε 3.747 έχει φθάσει και ο αριθμός των πλειστηριασμών που έχουν αναρτηθεί με συγκεκριμένη ημερομηνία πραγματοποίησης στην ιστοσελίδα του Ταμείου Νομικών και οι οποίοι σταδιακά θα μεταπέσουν στο e-σύστημα.

LEAVE A REPLY