Στο «ρυθμό» των εκλογών του Δεκεμβρίου το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Στο «ρυθμό» των εκλογών του Δεκεμβρίου το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

783
SHARE

Μπορεί να υπολείπονται τέσσερις μήνες ακόμα για τις επιμελητηριακές εκλογές, ωστόσο έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το σχηματισμό συνδυασμών από τους υποψήφιους διεκδικητές.

Ειδικότερα, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ο πρόεδρος, Μιχάλης Ζορπίδης φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει εκ νέου την επανεκλογή του στο κτίριο της οδού Αριστοτέλους 27.

«Θέλω να είμαι παρών στην κομβικής αυτής σημασίας διαδικασία, μετά από 11 χρόνια της θητείας μου ως προέδρου του ΕΕΘ», δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κλαδικό περιοδικό “Tobacco Consulting” (Ο Σύμβουλος του Καπνού) που κυκλοφορεί εντός της εβδομάδας.

Η ομάδα Νικολόπουλου…

Η διοίκηση Ζορπίδη θα έχει αντιμέτωπη στις επικείμενες εκλογές την «ομάδα» του γ. γ. του ΕΕΘ,  Χρήστου Νικολόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλευρό του κ. Νικολόπουλου τάσσονται μέχρι τώρα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΕΘ, Λ. Γεωργιάδης, Κ. Γεωργάκος και Γ. Αναστασίου ενώ υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και με τον τέως αντιπρόεδρο του ΕΕΘ, Χρ. Βασιλάκο.

Μάλιστα, έγκυρες πηγές επισημαίνουν και το ενδιαφέρον του προέδρου της ομοσπονδίας εμπόρων επαγγελματιών Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ), Γιάννη Μανδρίνου για διεκδίκηση του προεδρικού θώκου του ΕΕΘ.

…και το χρίσμα της ΝΔ

Την ίδια ώρα, στη ΝΔ δεν έχουν καταλήξει στον υποψήφιο που θα δοθεί η στήριξη στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

Αποκλειστικές πληροφορίες του thesseconomy. gr, αναφέρουν ότι η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί το Σεπτέμβριο, αμέσως μετά την 82η ΔΕΘ (9-17 Σεπτεμβρίου).

LEAVE A REPLY