Friday , 19 April 2024

Στο «σφυρί» το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια

Του Γ. Κατσιάνη

Διαγωνισμό για την διετή μίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια, διεξάγει ο δήμος Νάουσας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο διαγωνισμός αφορά την εκμίσθωση του χιονοδρομικού κέντρου, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του καθώς και το ξενοδοχείο «Πηγάδια».

Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας ορίζεται το ποσό των 20.000 ευρώ για το πρώτο έτος και τα 15.000 ευρώ για το δεύτερο έτος της μίσθωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου στο δημαρχείο Νάουσας, όπου και θα διεξαχθεί η σχετική δημοπρασία.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό, διαβάστε εδώ: https://www.naoussa.gr/files/6%CE%A3%CE%9C%CE%9C%CE%A9%CE%9A0-7%CE%997.pdf

Τι ζήτησε ο δήμαρχος Νάουσας από τον πρωθυπουργό

Η ανάπτυξη του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια βρέθηκε στο επίκεντρο της σύντομης συνάντησης που είχε χθες στη Βέροια ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε προς τον δήμαρχο για την υποστήριξη υλοποίησης νέου τετραθέσιου αναβατήρα στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών. Όπως αναφέρθηκε στην μεταξύ τους συζήτηση, δεν έχει σημασία το μίσθωμα αλλά η ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής και η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης. Μάλιστα, επεσήμανε χαρακτηριστικά στον δήμαρχο Νάουσας πως θα βοηθήσει ακόμα και στην ανεύρεση επενδυτή», σημειώνεται μεταξύ άλλων σε σχετική  ανακοίνωση του δήμου Νάουσας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *