Στο «φως» τα ονόματα των 3.383 δικαιούχων του προγράμματος για νέους αγρότες...

Στο «φως» τα ονόματα των 3.383 δικαιούχων του προγράμματος για νέους αγρότες στην Κ. Μακεδονία

1710
SHARE

Στη Διαύγεια ανάρτησε η διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τα στοιχεία των 3.383 δικαιούχων του υπομέτρου 6.1 που αφορά την εγκατάσταση νέων γεωργών του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Ειδικότερα, ο επικαιροποιημένος πίνακας περιλαμβάνει τα ονόματα, τη βαθμολογία και το ύψος της ενίσχυσης που δικαιούται ο καθένας από τους συνολικά 3.383 δικαιούχους καθώς και τα ονόματα 198 υποψήφιων δικαιούχων, οι αιτήσεις των οποίων απορρίφθηκαν.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δικής του αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλει το αίτημα ένταξης του και επίσης οι ΔΑΟΚ θα  ενημερώσουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κάθε υποψήφιο και το μελετητή του σχετικά με τα επόμενα βήματα και διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο σχετικό αρχείο με τους πίνακες  κατάταξης των δικαιούχων έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr) στην ενότητα «Ανακοινώσεις Υπηρεσιών».

LEAVE A REPLY