Στρατηγική συνεργασία Eurobank-Eurolife ERB για την ολοκληρωμένη κάλυψη της ελληνικής οικογένειας

Στρατηγική συνεργασία Eurobank-Eurolife ERB για την ολοκληρωμένη κάλυψη της ελληνικής οικογένειας

673
SHARE

Τις δυνάμεις τους ενώνουν η Eurobank και η Eurolife ERB και προσφέρουν ολοκληρωμένες, σύγχρονες λύσεις με προσιτό κόστος, για το σύνολο της μέσης ελληνικής οικογένειας για εξασφάλιση, συνταξιοδότηση, διαχείριση περιουσίας, υπηρεσίες υγείας πρόληψης και περίθαλψης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και προτεραιότητα στην ασφάλιση των παιδιών.

Τα βασικά σημεία της συνεργασίας των δύο εταιρειών και τον κοινό στόχο να καλύψουν με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και οικονομικά ασφάλιστρα τις ανάγκες ασφάλισης, περίθαλψης και πρόληψης για τη μέση ελληνική οικογένεια. παρουσίασαν ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας και ο διευθύνων σύμβουλος της Eurolife ERΒ, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.

Ο κ. Φωκίων Καραβίας, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Θέλουμε οι εργαζόμενοι, τα νοικοκυριά, οι επαγγελματίες που αποφασίζουν να σχεδιάσουν τη ζωή τους να έχουν δίπλα τους όχι απλώς έναν οργανισμό που τους παρέχει δάνεια και χρηματοοικονομικά προϊόντα, αλλά έναν αξιόπιστο σύμβουλο. Δεν πρόκειται για μία στρατηγική πωλήσεων, αλλά για την κοινή μας προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες της μέσης οικογένειας, του κάθε νοικοκυριού. Αυτός είναι ο στόχος της στρατηγικής μας συνεργασίας με την Eurolife ERB στο χώρο των ασφαλίσεων υγείας. Η Eurolife ERB είναι στρατηγικός μας εταίρος. Ξεκίνησε από τα σπλάχνα του Ομίλου και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικούς ασφαλιστικούς οργανισμούς στην Ελλάδα».

«Αυτή τη στιγμή οι πολίτες χρειάζονται τη συνδρομή της ιδιωτικής ασφάλισης περισσότερο από ποτέ, καθώς μειώνονται τα εισοδήματά τους παράλληλα με τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών για την υγεία. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η Eurolife ERB, σε συνεργασία με την Eurobank, προσφέρουν με ευθύνη ασφαλιστικά προγράμματα νέας γενιάς για την υγεία, επεκτείνοντας τη σειρά ”Εξασφαλίζω”. Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας και συνεχίζουν να παρέχουν τις κύριες καλύψεις αλλά με προσιτά ασφάλιστρα», υπογράμμισε ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.

Τα οφέλη που προκύπτουν από τη συνεργασία Eurobank – Eurolife ERB και το νοσοκομειακό πρόγραμμα «Εξασφαλίζω πρόληψη και περίθαλψη» σε συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωκλινικής για τη μέση ελληνική οικογένεια, παρουσίασαν ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Eurobank, Ιάκωβος Γιαννακλής και ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της EurolifeERB, Νίκος Δελένδας. Λειτουργώντας συμπληρωματικά στο δημόσιο πυλώνα υγείας, οι δύο εταιρείες επεκτείνουν τη σειρά ασφαλιστικών προγραμμάτων «Εξασφαλίζω» με το νοσοκομειακό πρόγραμμα «Εξασφαλίζω πρόληψη και περίθαλψη» και σε συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωκλινικής προσφέρουν ολοκληρωμένη νοσοκομειακή και εξω – νοσοκομειακή κάλυψη για μία τετραμελή οικογένεια με το ίδιο κόστος που τα παραδοσιακά προγράμματα υγείας παρείχαν σε έναν ενήλικα.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η νέα σειρά προγραμμάτων υγείας «Εξασφαλίζω» προστίθεται στην πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων που είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου της Eurobankγια τους πελάτες της. Σήμερα, περισσότεροι από 121.500 πελάτες της Eurobank μέσω των υπηρεσιών Bankassurance εμπιστεύονται την Eurolife ERB (Capital Accumulation products) για τη δημιουργία ενός κεφαλαίου που θα καλύψει τις μελλοντικές τους ανάγκες και τις ανάγκες των παιδιών τους. Παράλληλα, 307.000 πελάτες της Eurobank έχουν τουλάχιστον ένα προϊόν της Eurolife ERB. Σκοπός της συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι να επαναλάβουν αυτό το εγχείρημα και στο χώρο της υγείας.

(Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά: ο διευθύνων σύμβουλος της Eurolife ERΒ, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου και ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας)

LEAVE A REPLY